Працює салон на пр. Героїв Харкова 48 (Московський проспект) ТЦ Преміум, ПН-ПТ 10-17:00, СБ 10-15:00.
Приймаємо он-лайн замовлення через сайт з території України та відвантажуємо перевізником (логістичними компаніями). Окрім 1уп/1од.

Шпалери Marburg Kumano 34564

Ваша знижка: -5%
Виробник: Marburg
Модель: o-03973
Доступність: В наявності

  • Умови описані на сторінці АКЦІЇ
  • Старая цена: 1 962 грн
  • Цена: 1 864 грн


Доступні опції


Команда вкладальників
Зручна оплата
Гарантія якості

Шпалери Marburg Kumano декор 34564, рапорт 64см.
Колекція шпалер Kumano від німецької фабрики Marburg надихнута приголомшливими японськими краєвидами. Дивлячись на такі умиротворюючі дизайни, виникає почуття безтурботності та спокою, бажання сповільнитись, відчути момент тут і зараз, про що у повсякденному житті ми часто забуваємо.
У каталозі 2 основні мотиви:
1. Візерунок у вигляді великого листя лотоса - неймовірна краса природи Японії, виконаної в сучасному стилі. Тонкий, чистий візерунок створює невимушену обстановку, перетворюючи будь-який інтер'єр на острівець тиші та безмовності.
2. Плавні лінії диму, що звиваються, в азіатському стилі, нагадують водну гладь озера, що зачаровують погляд настільки, що в уяві відразу виникають образи чайного будиночка, що стоїть на березі, в оточенні квітучої сакури.
3. Універсальний фон, що імітує штукатурку, настільки вже полюбився і невимушений.
Колористична палітра колекції представлена популярними та універсальними відтінками, які підійдуть для будь-якого приміщення. Різні варіації сірих, бежевих та білих тонів – це безпрограшна класика, вибравши яку, у вас вийде інтер'єр, актуальний поза часом.

Відео-огляд дивіться на нашому каналі.

Переглянути каталог можна у нас у салон-магазині №1 за адресою пр.Героъв Харкова (пр.Московський) 48А.


Характеристики

Товарна група шпалери
Колекція Kumano
Ширина рулону 1.06
Поверхня Вініл
Основа Флізелін
Країна Німеччина
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Про виробника

Marburg

Marburg

Marburg займає одне з лідируючих місць в Німеччині за різноманітністю випускаються шпалер. При виготовленні використовуються розробки власних художників, так і ескізи провідних дизайнерів інших країн. Кожні півроку Marburg випускає 5-7 нових колекцій... Детальніше...