Працює салон на пр. Героїв Харкова 48 (Московський проспект) ТЦ Преміум, ПН-ПТ 10-17:00, СБ 10-15:00.
Приймаємо он-лайн замовлення через сайт з території України та відвантажуємо перевізником (логістичними компаніями). Окрім 1уп/1од.

Шпалери Rasch Jolly 970258

Ваша знижка: -5%
Виробник: Rasch
Модель: o-04006
Доступність: В наявності

  • Умови описані на сторінці АКЦІЇ
  • Старая цена: 1 376 грн
  • Цена: 1 312 грн


Доступні опції


Команда вкладальників
Зручна оплата
Гарантія якості

Шпалери Rasch Jolly декор 970258, рапорт 53см.
Jolly - це невелика, але дуже вишукана колекція вражає енергійними та життєрадісними декорами флізелінових шпалер і, таким чином, без особливих зусиль створює домашню та непідвладну атмосферу хорошого самопочуття.
Природні та теплі поєднання кольорів створюють комфорт і елегантний дизайн. Різні колірні відтінки коричневого, бежевого, зеленого, синього, жовтого, сірого та білого з ефектом глянцю або без нього в золоті та сріблі майстерно представлені на візерункових та однотонних шпалерах. В результаті з флізеліновими шпалерами Rasch Jolly ви отримуєте чудове оформлення будинку, яке надає відчуття тепла та затишку.

З декорами каталогу в "живу" можна ознайомитися в нашому салон-магазині №1.


Характеристики

Товарна група шпалери
Колекція Jolly
Ширина рулону 1.06
Поверхня Вініл
Основа Флізелін
Країна Німеччина
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Про виробника

Rasch

Rasch

Німецька якість незмінно з початку заснування компанії "Rasch" в 1861 році. На сьогоднішній день асортимент і розділений на три споживчих сегменти : Rasch Taste-сучасний дизайн і краса в будинку. Декоративні рішення для реалізації різних стильових н... Детальніше...