Працює салон на пр. Героїв Харкова 48 (Московський проспект) ТЦ Преміум, ПН-ПТ 10-17:00, СБ 11/05/24 - ВИХІДНИЙ.
Приймаємо он-лайн замовлення через сайт з території України та відвантажуємо перевізником (логістичними компаніями). Окрім 1уп/1од.

Шпалери Rasch Sky Lounge 978315

Ваша знижка: -24%
Виробник: Rasch
Модель: o-04412
Доступність: В наявності

  • Умови описані на сторінці АКЦІЇ
  • Старая цена: 1 505 грн
  • Цена: 1 146 грн


Доступні опції


Команда вкладальників
Зручна оплата
Гарантія якості

Шпалери Rasch Sky Lounge декор 978315, рапорт 64см.

Колекція Sky Lounge це сучасна елегантність та стиль. Чудові дизайни, що підкуповують витонченою рельєфною структурою та тривимірним виконанням. Геометричні форми вражають вправними ефектами «металік». Поєднання глянсових та матових ефектів створюють настільки фантастичні відбиття світла, що в залежності від кута освітлення змінюється дизайн приміщення.
Великі хвилі створюють розслаблюючий простір у кімнаті, а розташовані поруч віялові форми надають кімнаті динамічної глибини. Графічні фігури, що переплітаються, створюють унікальне полотно і заспокійливо приковують до себе увагу. По шовковистій поверхні розкидані палички мікадо, створюючи інноваційний дизайн, що надихає. Візерунки доповнюються однотонними шпалерами з тонкою лінійною структурою, що приносить в кімнату безтурботність.
Колекція Sky Lounge пропонує широкий вибір варіантів дизайну; включає такі світлі тони, як білий, бежевий, перламутровий, сіро-коричневий, золотий, срібний і мідний, а також більш темні тони, наприклад, нічний синій, колір глибоководного озера і північний чорний.

Відео-огляд дивіться на нашому каналі.

Вартість вказана для прямої відправки шпалер по всій території України відразу зі складу (минаючи салон-магазин) логістичними компаніями.


Характеристики

Товарна група шпалери
Колекція Sky Lounge
Ширина рулону 1.06
Поверхня Вініл
Основа Флізелін
Країна Німеччина
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Про виробника

Rasch

Rasch

Німецька якість незмінно з початку заснування компанії "Rasch" в 1861 році. На сьогоднішній день асортимент і розділений на три споживчих сегменти : Rasch Taste-сучасний дизайн і краса в будинку. Декоративні рішення для реалізації різних стильових н... Детальніше...