Працює салон на пр. Героїв Харкова 48 (Московський проспект) ТЦ Преміум, ПН-ПТ 10-17:00, СБ 10-15:00.
Приймаємо он-лайн замовлення через сайт з території України та відвантажуємо перевізником (логістичними компаніями). Окрім 1уп/1од.

Шпалери Rasch Sophia 710793

Виробник: Rasch
Модель: o-03678
Доступність: В наявності

  • Цена: 1 247 грн


Доступні опції


Команда вкладальників
Зручна оплата
Гарантія якості

Шпалери Rasch Sophia декор 710793, рапорт 26.5см.
В основі колекції Sophia лежить квіткова тематика, стильна витонченість та елегантність ідеальної форми, що є її першокласними атрибутами.
Екзотичні дерева і пишні пальми зустрічаються тут особливо елегантному достатку. Густо населені, розписані вручну рослини миттєво заповнюють усі стіни.
Графічний малюнок має дивовижний та інтригуючий 3D-ефект, який стане яскравим акцентом у ваших кімнатах. Кольори створюють гармонійну взаємодію з прекрасним почуттям стилю, яке можна реалізувати будь-де.
Орнаментальний візерунок створює першокласний вигляд у комбінації з намальованими отруки квітковими букетами, що виділяються на тлі, що створюють щасливу, святкову та заразну атмосферу.
Вершина тонкощі, простоти та елегантності у ніжній смужці на теплому тлі, що дозволяє просто комбінувати однотонні шпалери з візерунками із колекції для прекрасного поєднання.

Відео-огляд дивіться на нашому каналі.

Вартість вказана для прямого відправлення шпалер по всій території України одразу зі складу (минаючи салон-магазин) логістичними компаніями.


Характеристики

Товарна група шпалери
Колекція Sophia
Ширина рулону 0.53
Поверхня Вініл
Тип
Основа Флізелін
Країна Німеччина
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Про виробника

Rasch

Rasch

Німецька якість незмінно з початку заснування компанії "Rasch" в 1861 році. На сьогоднішній день асортимент і розділений на три споживчих сегменти : Rasch Taste-сучасний дизайн і краса в будинку. Декоративні рішення для реалізації різних стильових н... Детальніше...