Працює салон на пр. Героїв Харкова 48 (Московський проспект) ТЦ Преміум, ПН-ПТ 10-17:00, СБ 10-15:00.
Приймаємо он-лайн замовлення через сайт з території України та відвантажуємо перевізником (логістичними компаніями). Окрім 1уп/1од.

Шпалери Marburg City Glam 32323

Ваша знижка: -5%
Виробник: Marburg
Модель: o-02658
Доступність: В наявності

  • Умови описані на сторінці АКЦІЇ
  • Старая цена: 1 359 грн
  • Цена: 1 291 грн



Команда вкладальників
Зручна оплата
Гарантія якості

Шпалери Marburg City Glam декор 32323.
У колекції City Glam два основних мотиви: класичний орнамент і чітка геометрія, в якій немає жодної зайвої лінії, вміла гра на взаємодії глянцевих і матових поверхонь, зі стриманим блиском. І об'єднують їх фони, завдяки чому декори шпалер відмінно комбінуються один з одним і дозволяють використовувати в інтер'єрах самих різних стильових напрямків.
City Glam - це успішна колаборація традиції і ультрасучасних тенденції. Цікаво відзначити, що в City Glam немає яскравих, контрастних по відношенню один до одного декорів, вся колекція побудована на відтінках: теплий антрацит, строгий графіт, чорний на білому, не виходить з моди ніжний колір какао з молоком, димчастий перловий – кольори грають відтінками, переморгуються спорідненими фарбами – дозволяють створити море нових, незвичайних інтер'єрних рішень.

Вартість вказана для прямого відправлення по всій території України одразу зі складу (оминаючи салон-магазин) логістичними компаніями.


Характеристики

Товарна група шпалери
Колекція City Glam
Ширина рулону 1.06
Поверхня Вініл
Основа Флізелін
Країна Німеччина
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Про виробника

Marburg

Marburg

Marburg займає одне з лідируючих місць в Німеччині за різноманітністю випускаються шпалер. При виготовленні використовуються розробки власних художників, так і ескізи провідних дизайнерів інших країн. Кожні півроку Marburg випускає 5-7 нових колекцій... Детальніше...