Працює салон на пр. Героїв Харкова 48 (Московський проспект) ТЦ Преміум, ПН-ПТ 10-17:00, СБ 10-15:00.
Приймаємо он-лайн замовлення через сайт з території України та відвантажуємо перевізником (логістичними компаніями). Окрім 1уп/1од.

Шпалери Marburg Platunum 31031

ціна на залишок складу
Ваша знижка: -8%
Виробник: Marburg
Модель: o-02251
Доступність: В наявності

  • Умови описані на сторінці АКЦІЇ
  • Старая цена: 1 496 грн
  • Цена: 1 382 грн



Команда вкладальників
Зручна оплата
Гарантія якості

Шпалери Marburg Platunum декор 31031.
Колекція Platunum підрозділяється на чотири мотиви, до кожного з яких пропонується добре поєднуються однотони дрібного «петельчатого» фону.
Перший з мотивів об'єднує в собі два різних дизайну: реалістично відтворену структуру бетону, і плетений візерунок, що нагадує керамічну мозаїку.
Другий з мотивів не тільки на вигляд, але і на дотик вельми нагадує циновку. Слід зазначити колористику: це і попурі з помаранчевих, червоних і фіолетових тонів, чимось нагадують картину, написану акварельними фарбами, і розмиті зеленуваті і синюваті тони різної інтенсивності, що нагадують кольори гірського озера, і поєднання мускатного кольору з кольором каррі.
Третій мотив переважно примітний графікою: так, наприклад, тут представлений візерунок з нагадують латки бетонних квадратів, що додають стіні підкреслену структуру і випромінюють недбалу впевненість і спокій.
До четвертого мотиву відноситься малюнок, що нагадує візерунок деревини столітнього дерева. Причому даним малюнком проводиться ефект псевдотрехмерности, що досягається за рахунок спеціального тиснення.

Вартість вказана для прямої відправки шпалер по всій території України відразу зі складу (минаючи салон-магазин) логістичними компаніями.


Характеристики

Товарна група шпалери
Колекція Platinum
Ширина рулону 0.7
Поверхня Вініл
Основа Флізелін
Країна Німеччина
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Про виробника

Marburg

Marburg

Marburg займає одне з лідируючих місць в Німеччині за різноманітністю випускаються шпалер. При виготовленні використовуються розробки власних художників, так і ескізи провідних дизайнерів інших країн. Кожні півроку Marburg випускає 5-7 нових колекцій... Детальніше...